Loading...
Onze praktijk 2019-07-18T10:52:59+00:00
Onze praktijk

Biografie

Tandarts en tandprothetische praktijk Randwijck is in 2010 opgericht door Dorita Ospina (toen tandtechnieker) en is begonnen als “Tandtechnisch laboratorium Ospina”. In 2013 rondde Dorita haar opleiding tot tandprotheticus af als trotse winnaar van de afstudeer-scriptie prijs 2013 aan de Hogeschool van Utrecht. Hierdoor is de naam van de praktijk gewijzigd naar “Tandprothetische Praktijk Ospina”.
Tijdens haar opleiding, heeft Dorita zich veel verdiept in de geriatrische patiëntengroep en heeft zich daarom hierop gericht. Zij ervaart veel plezier in het helpen van mensen met het idee om iemand weer aan het lachen te maken en/of weer te laten genieten van eten. Ook als mensen minder mobiel zijn en niet meer in een praktijk kunnen komen, helpt Dorita graag door deze mensen aan huis te bezoeken. Dit was haar roeping en het helpen van mensen geeft haar een voldaan gevoel. Door de jaren heen is dit haar specialisme geworden en de bron van alles wat zij tot nu toe heeft bereikt.

Het doel om alle patiënten volledig te voorzien van alle mondzorgkundige hulp die zij nodig hebben, bleek niet zo eenvoudig. Als Tandprotheticus kon Dorita alleen de mensen met volledige kunstgebitten zelfstandig helpen, maar ondertussen kwam zij steeds meer mensen tegen die ook (gedeeltelijk) eigen tanden in de mond hadden en ook hulp van een tandarts en/of mondhygiëniste nodig hadden. Doordat besloot dat er versterking nodig was en die werd gevonden bij Eline Boers, Tandarts sinds 2016 en met een hart voor het vak en daarnaast ook voor de specifieke geriatrische patiëntengroep. Gezamenlijk kunnen zij hun patiënten alles bieden wat nodig is voor een goede mondgezondheid. Sinds 2014 is de naam van de praktijk dan ook gewijzigd naar “Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck”.

Sinds 2017 is het team compleet met een tandarts, mondhygiënisten, en tandtechniekers een receptioniste en natuurlijk Dorita zelf als tandprotheticus. Er is een hecht team gecreëerd dat veel met elkaar overlegt over patiënten en met veel  passie de patiënten de juiste (combinatie) behandeling aanbiedt. Het team van Tandarts en Tandprothetische praktijk Randwijck is nu meer dan ooit actief in het bezoeken van de wat oudere en/of minder mobiele patiënt in verzorgings- en verpleeghuizen in Amsterdam en omgeving. Bijna wekelijks wordt ieder verzorgings- of verpleeghuis bezocht door één van de teamleden om deze patiëntengroep van de juiste mondzorg te voorzien. Dit was ooit de bron van inspiratie en dat zal het ook altijd blijven!

Daarnaast bieden wij onze mondzorg ook aan in de nieuwe, rolstoelvriendelijke praktijk op de Eikenrodelaan te Amstelveen. Hier zijn alle patiënten, van jong tot oud, welkom voor tandheelkundige en tandprothetische behandelingen.  Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, angstige patiënten en ouderen. Door de individuele zorg die wij aan onze patiënten geven, wordt een vertrouwensband met de patiënten gecreëerd waardoor de patiënt de sfeer in de praktijk vaak als prettig ervaart. U wordt hartelijk ontvangen, er wordt met veel geduld en aandacht naar u geluisterd en u wordt met uiterste zorgvuldigheid behandeld. Wij streven naar goede kwalitatieve zorg, met het doel om de levenskwaliteit van onze patiënten te verbeteren en op peil te houden.

Het team van Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck heet iedereen van harte welkom!

Team

Team

Eline Boers
Eline BoersTandarts sinds 2016
Specialist in het behandelen van kinderen, ouderen en angstige patiënten.
Dorita Ospina, praktijk eigenaar
Dorita Ospina, praktijk eigenaarTandprotheticus sinds 2013
Specialist in het behandelen van volwassenen, ouderen en angstige patiënten.
Maria Rodriguez
Maria RodriguezTandarts Geriatrie
Hernando Giordanelli
Hernando GiordanelliTandtechnicus sinds 2010
Jolanda Kieft
Jolanda KieftTandtechnicus sinds 2004

Meld u nu aan voor een intake!

Afspraak maken

Over onze praktijk

In onze praktijk ontvangt u individuele zorg met veel tijd en aandacht. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, angstige patienten en ouderen, wij streven naar goede kwalitatieve zorg met het doel de levenskwaliteit van onze patiënten te verbeteren en op peil te houden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:00
Let op: Op de vierde woensdag van de maand open van 11:00 tot 20:00

Betaald parkeren tot 18:00.
Parkeerzone 21787

Contact informatie

Eikenrodelaan 99HS
1181 DG Amstelveen
020 – 889 06 05
contact@tpprandwijck.nl